Reportaj lab501: Overclocking la CeBIT

Scris de: , in categoria: Stiri, in 15 March, 2009.

Entuziastii se simt „ca acasa” la o expozitie IT precum CeBIT, insa nu sunt singurii… profesionistii in overclocking sunt chiar invitati speciali ai unor producatori de marca.

Anul acesta, Asus si Intel au rezervat chiar o hala intreaga, unde se desfasurau diverse competitii, de la baschet 1-contra-1 (real, nu pe PC) la Guitar Hero sau o etapa ESL (Electronic Sports League). Tot aici Michael aka NoName a facut o demonstratie de overclocking, sambata trecuta reusind sa obtina ~36500 de puncte in 3DMark Vantage si totodata locul 3 mondial.

Corsair au avut si ei la standul lor o demonstratie de overclocking facuta de cei de la hardwareluxx.de, in care au reusit sa obtina locul 1 mondial in 3dMark01 singlecard, (aprox. 129500 puncte), cu un E8600 la 6.4Ghz si un GTX295. Placa de baza era Asus Rampage Extreme, iar memoriile Corsair Dominator GT.

Iar dispozitivele de mai sus nu au fost singurele atractii exotice ale evenimentului, ci si… BOOTH BABES!

Tot un eveniment special dedicat overclocking-ului a avut loc si la Bucuresti, mai precis GIGABYTE GO OC Romania, despre care va va relata colegul meu Razvan in stirea urmatoare. Daca specialistii nostri sunt mai buni decat ai lor, ramane de vazut in fazele superioare ale acestei competitii; in schimb, domnisoarele noastre de la standuri cu siguranta sunt mai prezentabile decat ale lor…

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: