LC-Power Super Silent 550W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 July, 2012.

 

Sursele pe care am avut ocazia sa le testam in ultima vreme emiteau pretentii serioase fie prin puterea inscrisa pe eticheta, fie prin alte dotari extravagante care sa le plaseze deasupra concurentei. Astazi iesim putin din tipar si prezentam o sursa de putere mica, cu un pret pe masura, care nu pare sa iasa in evidenta cu nimic intr-o piata dezvoltata a surselor.

Firma de origine germana LC Power produce o gama diversa de hardware, de la tastaturi si coolere pana la PC-uri all-in-one si surse. Ultima categorie este formata din mai multe serii, fiecare avand un alt target – exista, de exemplu, surse destinate segmentului Office.

Modelul LC6550 se incadreaza in categoria Super Silent care nu, desi numele ne-ar putea face sa credem altceva, nu pun accentul strict pe silentiozitate; aceasta reprezinta gama de surse entry-level a producatorului, cu puteri intre 450W si 600W. Acestea pot reprezenta o alegere interesanta pentru cei care isi construiesc un PC cu buget restrans; nu ma gandesc aici in niciun caz la entuziastul care urmareste forumurile de specialitate, ci la un sistem absolut banal.

Daca acest model reprezinta o optiune viabila, atat din perspectiva comportamentului electronicii cat si al silentiozitatii, vom vedea in paginile urmatoare.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: LC-Power Super Silent 550W – Test practic

  1. dan a scris pe:

    zip-ties inseamna soricei pe romaneste , ca doar suntem romani 🙂

  2. Monstru a scris pe:

    Si hard-disk inseamna disc dur, dar nici soricei si nici disc dur nu gasesti in DEX (nu in sensul asta, desigur) 🙂

  3. geo a scris pe:

    am avut o sursa lcpower de 550w si dupa un timp mi-a busit un condensator de filtraj, ps: ai mare dreptate… e o alegere proasta, nu cumparati!

Lasa-ne un comentariu: