nJoy Rogue 600W – Test practic

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 16 October, 2012.

nJoy Rogue 600W

 

nJoy… nu m-as gandi la o firma producatoare de hardware daca as auzi numele pentru prima oara. Din fericire nu e cazul, pentru ca am observat produsele de mai multe ori, in cautarea unor solutii pentru bugete ceva mai restranse. Compania nJoy, care isi mai comercializeaza produsele si sub denumirea de RPC, este de fapt si de drept una dintre putinele companii romanesti implicate in producerea de hardware IT din Romania, axandu-se pe carcase, surse, periferice si alte accesorii.

Si cui altcuiva sa se adreseze daca nu romanilor? Desi sunt prezenti si in tari ca Ungaria, Bulgaria, Macedonia sau Serbia, principala lor piata ramane cea din Romania, motiv pentru care produsele lor pun accentul in special pe raporturile pret/performanta si pret/calitate. Astazi avem placerea sa testam una dintre noile lor surse, si cea mai sus plasata; urati-i bun-venit lui Rogue 600W.

Seria Rogue reprezinta aprecierea celor de la nJoy a nevoilor gamerilor, dupa cum se poate citi in atatea si atatea locuri pe ambalaj, si incercarea producatorului autohton de a satisface cat mai multe dintre ele cat mai bine. Sunt disponibile trei variante – de 450W, 500W si 600W -, toate fiind echipate cu un ventilator silentios, PFC activ, si cabluri sleeve-uite; la o prima vedere se pare ca numai OCP-ul este setat la valori diferite. Preturile recomandate variaza de la 185RON pentru mezinul familiei, pana la 270RON pentru modelul de 600W, cel despre care vom vorbi azi. Piata este destul de aglomerata in aceasta zona de pret, si se gasesc suficiente surse de calitate, asa ca prefer sa nu ii cred pe cuvant pe cei de la nJoy si sa vad cu ochii mei cum se descurca noul lor varf de lance.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: nJoy Rogue 600W – Test practic

  1. John Smith a scris pe:

    Un test de ripple in functionare cu sarcina mica si sarcina mare se poate face ?

Lasa-ne un comentariu: