Review – Super Flower Silver Green FX 500W (SF-500R14SE)

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 26 February, 2016.

Super Flower Silver Green 500W (SF-500R14SE)

 

Super Flower este un producator care a crescut foarte mult in ultimii ani, ajungand de la o firma “chinezeasca” la un OEM respectat pentru electronica de calitate produsa, producand surse pentru EVGA, NZXT, Akasa sau Kingwin (ca sa dam doar cateva exemple).

Noi vom trata astazi o sursa comercializata chiar sub brand-ul propriu, pe numele ei Super Flower Silver Green FX 500W, nume de cod SF-500R14SE. Este o sursa full range certificata 80PLUS Silver ceea ce nu vedem prea des, majoritatea producatorilor ne trimit unitati mainstream (80PLUS Bronze sau mai jos) sau high-end (80PLUS Gold sau peste) dar niciodata Silver.

Silver Green FX este o gama interesanta de surse pentru ca vine cu aceeasi electronica LLC + DC-to-DC prezenta pe Golden Green dar pentru obtinerea unui pret mai bun componentele au o toleranta mai mare in timp ce capacitorii din secundar sunt si ei schimbati de la Nippon-Chemicon la CapXon. In principiu comportamentul in teste nu ar trebui sa difere foarte mult ceea ce poate face ca SF-500R14SE sa devina un best-buy in gama asta de pret (~300 lei). Dar haideti sa mergem mai departe si sa vedem despre ce este vorba!

 

6

 

Comentarii

5 comentarii la: Review – Super Flower Silver Green FX 500W (SF-500R14SE)

 1. Alin a scris pe:

  Salut Matose.
  Foarte bun review-ul.as avea totusi o rugaminte: poti sa pui un printscreen din Gpuz cu valoarea voltajului minim de la placa video? Eu am un Golden green 550 si am observat CA acolo voltajul scade de la 11.87 la 11.58. Insa in Aida64 nu am vazut voltajul mai mic de 12v.
  Multumesc!

 2. silviugamer a scris pe:

  Un review excelent asa cum ne-a obisnuit lab501. Astept cu nerabdare recenzia pentru Leadex.

 3. Sursa Nr 9 a scris pe:

  In ultimile 15 rewiew-uri 8 au fost despre surse . Mult dom’le mult.

 4. Monstru a scris pe:

  Alin – noi masuram voltajele cu voltmetrul, nu poti avea incredere in raportarile software.

  Sursa Nr 9 – ce sa facem domnule, daca producatorii de surse sunt atat de activi….

 5. monstruletu a scris pe:

  cat mai multe review-uri la surse .MERSI matose pt toate review-urile pe care le ai facut acum !!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasa-ne un comentariu: