MSI Z97 Gaming 9 AC – Prezentare

Scris de: , in categoria: Placi de baza, in 2 October, 2014.

MSI Z97 Gaming 9 AC

 

In momentul de fata majoritatea producatorilor de placi de baza au o gama distincta dedicata gaming-ului pornind de la modele accesibile si ajungand la adevarati monstri inzestrati cu dotari si tehnologie. Astazi ne vom ocupa de varful de gama in ceea ce priveste placile MSI dedicate segmentului de gaming bazate pe platforma Intel Z97: MSI Z97 Gaming 9 AC.

Aruncand o privire rapida asupra placii observam faptul ca MSI a echipat placa cu toate dotarile posibile si imposibile, singura problema fiind lipsa conectivitatii SATA Express dar nici aceasta nu este foarte grava pentru ca nu avem inca dispozitive compatibile. Daca vrem performanta ridicata pe partea de stocare avem oricum la dispozitie portul M.2, care este mai mult decat fericit sa sara in ajutor.

Aspectul general al placii, nivelul de dotari precum si placa audio integrata ce s-a bucurat de o atentie deosebita plaseaza MSI Z97 Gaming 9 AC in elita placilor de baza pentru gaming alaturi de ASUS Maximus VII Formula si Gigabyte Z97X-Gaming G1, avand totusi avantajul pretului mai redus. Asa ca…haideti sa intram in detalii…

 

_MG_1114

 

Comentarii

Niciun comentariu la: MSI Z97 Gaming 9 AC – Prezentare

Lasa-ne un comentariu: