Review – Nvidia GeForce GTX 1060 – Round-up VGA 2016

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 July, 2016.

Nvidia GeForce GTX 1060

 
Au trecut doua luni de cand va povesteam despre GTX 1080 si ceva mai bine de o luna si jumatate de cand GTX 1070 isi incorda muschii in fata camerelor. De atunci si pana acum am testat mai multe implementari pentru GTX 1080 (MSI si GIGABYTE) si GTX 1070 (MSI si Asus) si vom continua sa facem acest lucru pe masura ce vom primi noi implementari in laborator.

Exista insa si o implementare pe care nu am reusit sa o testam pana acum indiferent de eforturile pe care le-am depus in acest sens si ma refer aici la un RX 480 custom. Desi noul mainstream AMD a fost lansat in urma cu 3 saptamani, nu am reusit nici pana acum sa intram in posesia unei implementari custom, oricat de mult i-am innebunit pe cei de la AMD, Sapphire sau MSI cu cerintele noastre. Am primit acelasi raspus din toate partile – in curand. Cand va fi acest “in curand” inca nu stim, probabil in 1-2 saptamani. Cert este ca pana atunci cei de la Nvidia nu au stat cu mainile in san si au lansat cea de-a treia venire a Pascalului pe pamant, mai precis Nvidia GeForce GTX 1060.

Bine, stiati deja ca vine astazi, ca doar v-am anuntat, iar intre timp ne-am si jucat cu ea in VR, dar astazi este momentul mult asteptat, cand cortina se ridica si noi putem discuta despre performanta lui GTX 1060. Si tot astazi implementarile partenerilor ar trebui sa fie deja disponibile in stoc si in magazinele din Romania. Prin urmare, faceti-va comozi, pregatiti o cafeluta, inarmati-va cu rabdare si sa-i dam drumul!

 
Intro

Comentarii

50 comentarii la: Review – Nvidia GeForce GTX 1060 – Round-up VGA 2016

Lasa-ne un comentariu: