Computex 2014 – InWin prezinta D-Frame mini, S-Frame & Direwolf

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2014.

InWin D-Frame a fost o carcasa foarte speciala, pe care majoritatea dintre voi ati putut-o vedea la mari exhibitii IT (DreamHack de exemplu) in standurile marilor producatori care doreau sa isi expuna sistemele speciale. Ei bine, se pare ca D-Frame a fost un succes si de asemenea se pare ca moda mini ITX a ajuns si la designerii InWin, facand astfel o miscare logica la Computex – au prezentat InWin D-Frame Mini.

InWin D-Frame Mini este o carcasa slick facuta pentru sistemele high-end mini ITX. Poate acomoda o placa video serioasa, are suficient loc pentru o sursa high-end, incapand de asemenea un sistem de racire pe apa pentru CPU. Cred ca impatimitii de LanParty / fashion PC vor fi cu siguranta interesati de o carcasa diferita care le poate pune platformele mini ITX intr-o lumina noua, exotica, pentru 330 EUR.

Desigur, S-Frame de la In-Win a fost de asemenea prezenta la Computex si trebuie sa spun ca este o priveliste foarte interesanta. Monstruozitatea facuta dintr-o singura bucata de aluminiu este interesanta din punctul de vedere al procesului de fabricare (o singura piesa pliata de 15 ori), dar si datorita designului. Totusi, sunt aproape sigur ca pretul final (750 EUR) probabil va ingrozi majoritatea oamenilor. Pana la urma, este o carcasa high-end pentru un PC high-end.

Continuand in aceeasi maniera, trebuie sa spun ca, carcasa Direwolf este foarte interesanta pentru majoritatea persoanelor, deoarece pentru un pret rezonabil (~70 EUR) vor primi carcasa cu tematica de camuflaj cu un aspect interesant si caracteristici bune (precum cele 3 ventilatoare de 120mm incluse si suficiente bay-uri de 5.25 si 3.5).

 

InWin-01

InWin-02

InWin-03

InWin-04

InWin-05

InWin-06

InWin-07

InWin-08

InWin-09

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: