Be Quiet! Dark Base 700

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 December, 2017.

Be Quiet! Dark Base 700

 

Dark Base Pro 900 a fost o carcasa uimitoare din multe puncte de vedere, sasiul reversibil si ajustabil pe inaltime fiind elementul de noutate absoluta de care avea nevoie piata carcaselor. Incarcarea inductiva pentru smartphone-uri si constructia calitativa punctau si ele decisiv pentru varful de gama al celor de la Be Quiet!, care vedea lumina zilei in vara anului trecut.

Anul acesta a venit momentul lansarii pe piata a unei versiuni ceva mai mica, dar adusa la zi din punct de vedere al dotarilor. Asadar, Be Quiet! Dark Base 700 pastreaza sasiul reversibil, dar renunta la ajustarea pe inaltime si incarcarea prin inductie. Nu mai gasim benzi RGB in pachet, in schimb lateralele panoului frontal sunt iluminate RGB.

Carcaselor celor de la Be Quiet! evolueaza constant, schimbarile fiind de bun augur. Spun asta pentru ca Be Quiet! Dark Base 700 ne-a placut atat de mult incat am construit un intreg sistem in jurul ei – mai multe detalii veti putea vedea in curand pe LAB501. Pana atunci, haideti sa vedem cum arata carcasa…

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Be Quiet! Dark Base 700

  1. Mihail a scris pe:

    Buna. Mentionezi ca are un port USB 3.0 dar pozele arata doua. Si nu inteleg cum poti monta in partea frontala un radiator de 360 mm, dar doar 2 ventilatoare de 120 mm. Multumesc!

  2. Monstru a scris pe:

    Mihai – observatiile tale sunt corecte, carcasa are 2 porturi USB 3.0 frontale si accepta 3 ventilatoare de 120mm pe front.

Lasa-ne un comentariu: