Be Quiet! Dark Base 700

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 December, 2017.

Aspectul aerisit al interiorului s-a obtinut prin concentrarea unitatilor de stocare in partea din spatele a tray-ului placii de baza cat si prin exploatarea spatiului avut la dispozitie – vezi zona creata in spatele motherboard tray-ului unde putem avea doua SSD-uri instalate. Zona sursei are 4 distantiere de cauciuc si se continua prin doi montanti asemeni celor intalniti in cazul lui Dark Base Pro 900.  Acestia sunt dotati cu garnituri ce absorb vibratiile, fiecare montant fiind fixat de sasiu prin intermediul a trei suruburi thumbscrews ce raman atasate de rama.

Pe langa unitatile de 3.5″ care isi gasesc locul aici, exista posibilitatea de a monta doua SSD-uri intr-un singur montant, astfel incat spatiul interior devine mult mai eficient exploatat. Mai mult decat atat, lacasul celor doi montanti se continua cu alte 5 pozitii intermediare unde putem adauga cel de-al treilea montant inclus in pachetul de accesorii. Tot din motive estetice, aceste spatii sunt mascate prin capace de plastic pe care le putem indeparta de sasiu pentru a permite aerului sa circule si in zona din spatele placii de baza ori pentru ne extinde infrastructura cablarii.

Fan controller-ul poate controla cel mult 6 ventilatoare PWM si este impartit in doua canale (3 ventilatoare pe partea stanga si 3 ventilatoare pe partea dreapta). Prin intermediul unui switch, canalele pot functiona independent si vor urmari unul din cele doua profile stabilite din fabrica – unul pentru air-flow (Performance) si unul pentru silentiozitate (Silent).

Partea din spate a tray-ului placii de baza prezinta suficiente puncte de trecere cauciucate, astfel incat putem trece dintr-o parte in alta toate cablurile necesare. Puncte de ancorare sunt suficiente, fiind amplasate in mod ideal, astfel incat partea de cable management sa decurga fara probleme.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Be Quiet! Dark Base 700

  1. Mihail a scris pe:

    Buna. Mentionezi ca are un port USB 3.0 dar pozele arata doua. Si nu inteleg cum poti monta in partea frontala un radiator de 360 mm, dar doar 2 ventilatoare de 120 mm. Multumesc!

  2. Monstru a scris pe:

    Mihai – observatiile tale sunt corecte, carcasa are 2 porturi USB 3.0 frontale si accepta 3 ventilatoare de 120mm pe front.

Lasa-ne un comentariu: