CM Storm Trooper

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 21 June, 2012.

 

In interiorul carcasei gasim prinsa undeva in partea din fata, sub PCB-ul panoului frontal, o cutie de carton maro in care se gaseste o parte din accesorii; mai precis patinele pentru dispozitivele de 2.5″ ori 3.5″ care intra in custile dedicate.

 

 

Accesoriile ramase se gasesc, dupa cum spuneam in paginile anterioare, intr-un sertaras de plastic aflat in partea de jos. Accesul la acesta se face prin usita argintie din josul partii frontale; in spatele ei se gasesc doua suruburi care odata inlaturate permit sertarasului sa fie scos.

In interiorul sau se gasesc un prelungitor Molex, niste zip-ties negre, adaptoare de la 5.25″ la 3.5″ precum si distantiere pentru placa de baza, un cap de inbus cu care sa le strangem si obisnuitele suruburi. Am ramas placut impresionat de faptul ca printre acestea se gasesc si dublurile suruburilor deja folosite la carcasa, precum cele care prind placile de expansiune, panourile laterale ori custile pentru hard-disk-uri.

 

 

 

Comentarii

3 comentarii la: CM Storm Trooper

  1. kELOO a scris pe:

    Felicitari pentru review, asteptam de mult un review romanesc la aceasta carcasa. Pacat totusi ca nu ati facut si niste teste de temperaturi…

  2. Dupa nume ma gandeam ca o sa aiba mai multa vopsea alba. 😀

  3. Sonofabum a scris pe:

    Tata Vadar e multumit de voi:”The force is strong with this Shadow Storm Trooper” 😀

Lasa-ne un comentariu: