Review – FSP Hydro G 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 February, 2016.

FSP Hydro G 750W

Poate ca multi dintre voi nu stiu, dar FSP este unul dintre cei mai mari producatori OEM de pe piata, intalniti pe multe modele de la producatori de renume (Thermaltake, Antec, Be Quiet!, EVGA, etc). Desi pana acum ceva timp numele FSP era sinonim cu mainstream-ul, in ultimul timp vedem din ce in ce mai multe modele high-end certificate 80PLUS Gold sau chiar Platinum motorizate de producatorul taiwanez (ultimele 2 surse Be Quiet! testate de noi stau marturie la acest capitol).

Pe langa dezvoltarea pe partea de OEM, FSP urmareste si comercializarea de produse sub brand-ul propriu. Dupa succesul avut cu seria Aurum in segmentul mainstream, FSP a incercat acelasi lucru si in cel high-end cu Aurum PRO si Aurum PT. Lucrurile nu au mers chiar atat de bine in principal din cauza pretului prea ridicat dar si a concurentei acerbe din partea Seasonic si Corsair.

Prin gama Hydro G FSP vrea sa-si acopere segmentul dintre mainstream si high-end, facand totodata apel si catre comunitatea de gameri si modderi. In acest scop sursele din seria Hydro G sunt livrate in pachet cu doua stickere colorate ce pot fi folosite pentru a va personaliza stickerele de pe sursa in culoarea dorita. Mai mult, sursele vin cu 5 ani garantie si certificare pentru functionare la 50 grade C. Desi are eficienta 80PLUS Gold, FSP a dezvoltat o electronica noua pentru Hydro G, asadar sa o vedem la treaba!

 

7

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro G 750W

  1. Bogdan a scris pe:

    Foarte interesant ,am mai intanlit si la noi pe piata surse de la FSP ,insa din pacate nu am folosit nici macar in model de la ei 🙁 ,mereu am mers pe Corsair, (stiu trebuia sa incerc si alceva,insa mult prea scumpe cele de la Corsair am simntit pe propia piele ) . Hei Monstru ,poti sa-mi dai o parere ,luna viitoare am de gand sa-mi schimb “batranica” (Corsair CX600M,ce spui intre FSP sau Be Quit! raport pret/calitate pana in maxim 450 lei ?
    (p.s : cand las in comment la voi imi vine email ca sa confirm comentariul ? )

  2. Bogdan a scris pe:

    “Hey Matose ” scuze am nu am fost atent ,poti sa ignorii partea cu mail-ul ,am “descoperit” :)) ,

Lasa-ne un comentariu: