Review – FSP Hydro G 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 February, 2016.

Analiza exterioara

 

Hydro G 750W vine intr-o cutie eleganta ce ne sugereaza chiar de la prima vedere faptul ca avem de-a face cu o sursa premium. Eficienta 80PLUS Gold, ventilatorul care nu se invarte la incarcari mici ale sursei, capacitorii japonezi folositi precum si constructia cu cabluri complet modulare sunt dotarile principale ale sursei, mentionate chiar pe partea frontala a cutiei.

Pentru a se potrivi cu gusturile unei game cat mai variate de consumatori in pachet gasim atat un set de stickere rosii cat si un set verde. Inafara de acestea, mai putem gasi suruburile de montaj precum si manualul de utilizare.

 

1

2

3

 

Sursa propriu-zisa are un design clasic, aspectul fiind imbunatatit de grila ventilatorului orientata in mod diagonal precum si gaurile de eliminare a aerului cald ce sunt alungite avand tot o orientare diagonala.

Modelul testat de noi pune utilizatorului la dispozitie numai cabluri modulare: ATX cu 24 de pini, unul cu 4+4 pini pentru alimentarea procesorului, 4 x PCI-Express cu 6+2 pini, 12 conectori SATA, 6 conectori MOLEX cu 4 pini si doua pentru alimentarea unitatilor floppy-disk. Cablurile sunt de tipul panglica iar lungimea lor este suficienta pentru aranjarea optima a cablurilor in majoritatea carcaselor full-tower de pe piata.

 

7

4

5

9

 

Pe una din lateralele sursei putem gasi eticheta cu specificatiile electrice, in linie cu ce ne-am fi putut astepta de la o astfel de sursa. Linia de +12v are o configuratie single-rail, putand furniza toate puterea sursei, mai exact 62.5A (750W). Rail-urile de +3.3 si +5v sunt derivate DC-to-DC din +12v fiind cotate la 25A, impreuna putand livra un maxim de 150W, fiind mai mult decat suficiente tinand cont de faptul ca in sistemele moderne principalii consumatori se alimenteaza de la +12v.

 

8

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro G 750W

  1. Bogdan a scris pe:

    Foarte interesant ,am mai intanlit si la noi pe piata surse de la FSP ,insa din pacate nu am folosit nici macar in model de la ei 🙁 ,mereu am mers pe Corsair, (stiu trebuia sa incerc si alceva,insa mult prea scumpe cele de la Corsair am simntit pe propia piele ) . Hei Monstru ,poti sa-mi dai o parere ,luna viitoare am de gand sa-mi schimb “batranica” (Corsair CX600M,ce spui intre FSP sau Be Quit! raport pret/calitate pana in maxim 450 lei ?
    (p.s : cand las in comment la voi imi vine email ca sa confirm comentariul ? )

  2. Bogdan a scris pe:

    “Hey Matose ” scuze am nu am fost atent ,poti sa ignorii partea cu mail-ul ,am “descoperit” :)) ,

Lasa-ne un comentariu: