Review – FSP Hydro G 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 February, 2016.

Concluzii

 

Nu am plecat la drum cu prea multe asteptari de la FSP Hydro G 750W, dar pe parcurs pot spune ca mi-am schimbat parerea. Noua electronica dezvoltata de FSP este foarte solida, certificata pentru o functionare la 50 grade C si echipata numai cu capacitori japonezi. Desi este conforma cu standardul 80PLUS Gold, eficienta in practica mai poate fi imbunatatita, sursa incalzindu-se destul de mult in timpul functionarii.

Rezerva de putere este generoasa iar stabilitatea tensiunilor a fost destul de buna, ce ar mai putea fi imbunatatit este comportamentului ventilatorului (un punct de zero-RPM mai mare ar fi binevenit) si chiar ventilatorul in sine. Mai mult, pretul sursei nu este chiar cel mai competitiv fiind similar cu surse cu acelasi rating de la Seasonic sau Corsair.

Personal cred ca daca pretul va fi stabilit in conformitate cu piata, FSP chiar ar putea sa faca o figura frumoasa si, de ce nu, sa devina un best-buy pe acest segment. In Romania Hydro G nu poate fi gasita inca in magazine, asadar daca va intereseaza mai aveti un pic de asteptat.

 

4

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro G 750W

  1. Bogdan a scris pe:

    Foarte interesant ,am mai intanlit si la noi pe piata surse de la FSP ,insa din pacate nu am folosit nici macar in model de la ei 🙁 ,mereu am mers pe Corsair, (stiu trebuia sa incerc si alceva,insa mult prea scumpe cele de la Corsair am simntit pe propia piele ) . Hei Monstru ,poti sa-mi dai o parere ,luna viitoare am de gand sa-mi schimb “batranica” (Corsair CX600M,ce spui intre FSP sau Be Quit! raport pret/calitate pana in maxim 450 lei ?
    (p.s : cand las in comment la voi imi vine email ca sa confirm comentariul ? )

  2. Bogdan a scris pe:

    “Hey Matose ” scuze am nu am fost atent ,poti sa ignorii partea cu mail-ul ,am “descoperit” :)) ,

Lasa-ne un comentariu: