Review – FSP Hydro G 750W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 February, 2016.

Rezultate

 

hydrog_rezultate

 

Rezultatele obtinute sunt peste asteptari, am ramas impresionat in primul rand de rezerva de putere cu adevarat spectaculoasa. Cea mai mare cadere de tensiune o intalnim – ca de obicei – la bornele placii grafice atunci cand impingem sursa spre maxim (si il si depasim cu aproape 200W). Chiar si asa, 11.92v este un rezultat excelent tinand cont de consumul enorm exercitat de doua AMD Radeon HD 7970 overclockate usor.

Puterea maxima obtinuta a fost de ~946W, dupa care a intervenit protectia OCP / OPP ceea ce reprezinta o rezerva de putere de 196W sau 26%. Pentru cei interesati de cifre, variatia maxima a tensiunii de +12v a fost de 1.65% iar pe rail-ul de +5v am avut o variatie extrem de mica. Pot spune ca rezultatele obtinute de Hydro G in teste sunt foarte bune, poate fi chiar recomandata ca sursa pentru overclocking.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – FSP Hydro G 750W

  1. Bogdan a scris pe:

    Foarte interesant ,am mai intanlit si la noi pe piata surse de la FSP ,insa din pacate nu am folosit nici macar in model de la ei 🙁 ,mereu am mers pe Corsair, (stiu trebuia sa incerc si alceva,insa mult prea scumpe cele de la Corsair am simntit pe propia piele ) . Hei Monstru ,poti sa-mi dai o parere ,luna viitoare am de gand sa-mi schimb “batranica” (Corsair CX600M,ce spui intre FSP sau Be Quit! raport pret/calitate pana in maxim 450 lei ?
    (p.s : cand las in comment la voi imi vine email ca sa confirm comentariul ? )

  2. Bogdan a scris pe:

    “Hey Matose ” scuze am nu am fost atent ,poti sa ignorii partea cu mail-ul ,am “descoperit” :)) ,

Lasa-ne un comentariu: