Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

X2 Nextyde 6021 USB 3.0

 

In ultimul timp ne-au trecut prin mana (noua) si prin priviri (voua) diverse carcase, unele mai spectaculoase ca altele, insa niciuna nu a facut parte din categoria celor extrem de accesibile. Drept urmare, astazi va vom prezenta o carcasa ce costa in jur de 100 lei! Da, ati citit bine! Defapt exista doua versiuni puse la dispozitie pietei din Romania, una cu suport USB 3.0 si una fara.

Este vorba despre Spire X2 Nextyde 6021, o carcasa ce in momentul de fata nu se bucura de o vizibilitate foarte mare in randul review-urilor, insa pentru toate este un inceput. In caz ca va intrebati cine sunt cei de la X2, atunci trebuie sa stiti ca acestia sunt divizia de gaming a celor de la Spire, asadar Nextyde ne este prezentata ca fiind o carcasa de gaming.

Proiectul celor de la Spire a luat nastere ca raspuns al dorintelor impatimitilor de jocuri, care isi doreau o carcasa aratoasa, de mici dimensiuni (ce poate fi transportata cu usurinta la LanParty-uri ori evenimente de acest gen) si care sa vina cu un pret accesibil. Cu siguranta ca interesul pentru astfel de produse este destul de ridicat in special in Romania unde cumparatorii sunt sensibili la factorul numit pret, asadar sa nu o mai lungim si trecem la treaba.

 

7

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: