Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

Concluzii

 

La finalul acestui articol pot spune ca X2 Nextyde m-a surprins atat prin pret cat si prin dotarile oferite. Geamul lateral fumuriu ofera o perpectiva completa asupra a ceea ce se afla in interior, complimentand munca depusa de utilizator si alimentand invidia prietenilor aflati in vizita.

Dintre aspectele pe care le-am apreciat la aceasta carcase enumeram: manevrarea facila, dimensiunile reduse, fan controller-ul integrat, orificiile ce faciliteaza trecrea dintr-o zona in alta, geamul lateral, inaltimea generoasa permisa pentru coolerul de procesor cat si flexibilitatea montarii SSD-ului. Asadar Nextyde poate fi o alegere potrivita si pentru un sistem cu pretentii, posibilitatile de wire-management si suportul pentru un AIO de 240mm fac din aceasta carcasa o optiune de luat in considerare pentru zona sa de pret.

Sigur, cu totii avem anumite preferinte in materie de carcase – spre exemplu as fi preferat ca geamul lateral sa nu fie fumuriu ci complet transparent, tray-urile sa aiba inele de cauciuc care sa absoara vibratiile HDD-urilor – insa avand in vedere pretul la care se comercializeaza X2 Nextyde 6021 nu putem decat sa ne bucuram cand vedem astfel de produse pe piata si sa fim mai putin critici.

 

12

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: