Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

Zona de control a sistemului se gaseste in partea superioara, unde avem doua porturi USB (un minim necesar pentru anul 2016), unul versiunea 3.0  si unul versiunea 2.0. Intre cele doua porturi USB avem cele doua jack-uri stereo (microfon si casti), un fan controller cu doua pozitii, cat si cele doua butoane de Power, respectiv Reset. Butoanele nu sunt iluminate insa avem doua LED-uri separate: unul pentru Power si unul pentru HDD.

 

4

 

Mai devreme mentionasem ca eliminarii aerului cald din interior se poate suplimenta prin intermediul unui ventilatoar de 120mm adaugat pe plafonul carcasei. Ei bine, mai jos aveti o perspectiva mai buna asupra acestei zone. Din nefericire partea de control a carcasei ramane atasata de masca, fapt ce poate cauza un usor discomfort insa este un pret mic de platit comparativ cu costul produsului finit.

 

9

 

Layout-ul partii din spate este curat si aerisit, acesta dispunand de 4 sloturile de expansiune iar o tablita este scoasa din fabrica in mod convenabil, pentru a facilita montarea placii grafice.

Din fabrica X2 Nextyde vine cu un ventilator de 120mm amplasat in partea din spate a caruit turatie poate fi modificata folosind fan controller-ul integrat (acesta poate ajusta un maxim de doua ventilatoare). Introducerea sursei cat si detasarea panourilor laterale se face extrem de usor datorita suruburilor thumbscrews.

Ambele panouri sunt fabricate din tabla, cu aspect negru lucios, avand adancituri la mijloc pentru a aduce un plus de spatiu si comoditate interiorului. Astfel putem monta coolere pentru procesor cu o inaltime de pana la 170mm, in timp ce in spatele panoului placii de baza locul este suficient chiar si pentru wire-management. Un singur panou din cele doua este prevazut cu un geam lateral fumuriu din plexiglass, celalalt fiind complet opac.

 

6

 

Pe podeaua carcasei gasim un filtru de praf care in ciuda faptului ca este mai rudimentar isi face treaba cu brio, cuprinzand in totalitate portiunea dedicata sursei.

 

3

 

Mai jos am vrut sa va arat cum arata picioarele carcasei care sunt solide si totodata aspectuoase.

 

8

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: