Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

Analiza interioara

 

Fiind vorba despre o carcasa de dimensiuni reduse, interiorul nu poate suporta decat doua formate din cele existente: mini-ITX si micro-ATX, sasiul fiind decupat pentru a facilita montarea backplate-urilor coolerelor. Acesta decupatura impreuna cu orificiile de trecere, ce intr-adevar nu sunt cauciucate insa sunt amplasate strategic si faciliteaza cable management-ul, fac din X2 Nextyde un adevarat competitor in segmentul entry-level. Trebuie sa mentionez ca standoff-urile pe care se monteaza placa de baza vin deja montate, scutind utilizatorul de migaleala tipica in etapa de instalare.

Cage-ul destinat unitatilor de stocare poate adaposti 2 unitati de 2.5″ / 3.5″ folosind sinele de plastic si o unitate de 2.5″ montata deasupra acestuia. Din pacate el nu este demontabil, de aici venind si una din restrictiile ce tin de interior: lungimea placii video ce nu poate depasi 305mm.

 

16

17

 

Cu toate ca este vizibil trebuie totusi sa mentionez lipsa unitatilor optice de 5.25″, castigandu-se astfel spatiu interior precum si cativa dolari in minus la pretul final al carcasei. In locul unde ar fi trebuit sa fie unitatile de 5.25″ putem monta un AIO cu dimensiunea maxima de 240mm, traseul pana la procesor fiind optim. Interesant pentru o carcasa atat de ieftina, nu-i asa?

 

13

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: