Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

Analiza exterioara

 

Se poate vedea cu ochiul liber ca circulatia aerului in carcasa nu se abate de la normele traditionale: admisia aerului are loc prin podea si prin panoul frontal, iar evacuarea acestuia se face prin partea din spate a carcasei (in configuratia standard). Fluxul de aer din se poate suplimenta adaugand un ventilator de 120mm pe plafon si un maxim de trei ventilatoare in partea din fata.

 

7

 

Design-ul carcasei este atragator, potrivit unei carcase de gaming, fiind usor de recunoscut prin formele unghiulare pe care le adopta atat panoul frontal cat si cel superior. Asemeni lui NZXT 450 Noctis, in cazul panoului frontal s-a optat pentru un design in forma de “V” pentru marirea suprafetei de admisie, iar combinatia de plastic lucios si o grila de metal in materie de materialele fac din X2 Nextyde una din cele mai aspectuoase dar si manevrabile carcase pe care mi-a fost dat sa o intalnesc .

 

5

 

Masca se supune acelorasi mecanisme arhicunoscute pentru demontare – la baza panoului gasindu-se o decupatura de care se trage masca, fixata in multiple puncte, desprinzandu-se cu usurinta. Mai jos avem o mai buna vedere asupra structurii de tip fagure, grilajul fiind imbracat cu un burete ce are ca scop protejarea sistemul de nelipsitul praf. Filtrul nu este detasabil dar la acest pret nu putem avea prea multe de comentat.

 

11

 

Partea din fata a carcasei se poate popula cu un maxim de 3 ventilatoare de 120mm (doua montandu-se prin interior si doar unul prin exterior in partea de jos) sau chiar si cu un AIO de 240mm localizat in partea superioara.

 

10

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: