Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

Partea de cable management este mult mai ofertanta decat in cazul altor carcase din aceasta categorie de pret – avem suficiente gaici de care ne putem ajuta in moment in care ne apropiem de finalizarea sistemul, la care se adauga si panoul lateral expandat ce aduce un plus spatiul interior. Aditional celor trei unitati ce isi pot gasi locul in cage-ul din interior, X2 faciliteaza inca o zona pentru o unitate de 2.5″ pe partea spatele motherboard tray-ului, un loc ideal atat in ceea ce priveste traseul firelor cat si pentru estetica sistemului.

 

14

 

Mecanismul unitatilor de 2.5″/3.5″ din cage-ul interior este destul de standard in zilele noastre, totusi este de remarcat ca avem sine si nu montan unitatile in suruburi ca la alte modele de pe piata. Desigur, SSD-urile se monteaza pe sina prin intermediul suruburilor deoarece altfel nu este posibil, doar HDD-urile fiind scutite de acest lucru.

 

15

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: