Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2016.

Ambalaj si accesorii

 

Carcasa este impachetata intr-un sac si protejata impotriva socurilor de doua bucati de polistiren, totul amplasat intr-o cutie de carton simpla cu un design sugestiv.

 

2

 

Contrar asteptarilor mele, in interiorul carcasei gasim numai manualul de instalare (o foaie fata-verso), suruburile si soriceii necesari pentru instalare nefind de gasit, deocamdata. Am mai cerut o carcasa identica pentru a vedea daca exemplarul meu este un caz izolat sau intr-adevar acestea lipsesc. Drept urmare, dupa ce vom primi si celalalt exemplar voi reveni aici si am sa va informez asupra acestui aspect.

 

1

 

P.s: Intr-adevar, a doua carcasa identica primita de la X2 are suruburile necesare pentru instalarea placii de baza, a unitatilor de 2.5″ cat si pentru montarea ventilatoarelor aditionale dar si un speaker pentru cei care au nevoie. In schimb, ventilatorul din spate avea rotorul iesit din stator. Se pare ca cei de la X2 ar trebui sa-si imbunatateasca controlul calitatii. Mai jos regasiti o poza cu acestea.

 

Acc

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – X2 Nextyde 6021 USB 3.0

  1. xplaur a scris pe:

    Salutare.
    Pare interesanta la o prima vedere, dar nu mentionati nimic referitor la calitatea asamblarii/executiei! Intreb pentru ca am cumparat o carcasa interesanta in toate prezentarile, care e praf si pulbere la calitatea executiei/asamblarii!

  2. Bella Post author a scris pe:

    Buna.
    Calitatea executiei mi s-a parut foarte ok la nivelul asta de pret: fara muchii ascutite, iar vopseaua desi este lucioasa este aplicata cum trebuie si intr-un strat suficient de gros – spre deosebire de alte carcase, unde am avut aceasta problema, nu a sarit deloc. Singurul aspect ce tradeaza pretul o reprezinta grosimea tablei la panourile laterale.

Lasa-ne un comentariu: