Computex 2018 – Cooler Master XG & Power Lab Tour 2018

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 June, 2018.

Cooler Master

 
Cooler Master sunt cunoscuti ca unii dintre cei mai mari producatori de carcase si surse din lume, produsele lor fiind prezente atat in magazinele din Romania, cat si pe masa noastra de teste, de peste 10 ani de zile. Cu toate acestea, in general Cooler Master au folosit platforme electronice de la parteneri pentru sursele lor de alimentare, un bun exemplu in acest sens fiind cei de la CWT. Ei bine, anul acesta cei de la Cooler Master au impartasit cu noi o noutate importanta, mai precis lansarea primei platforme proprii, denumita Cooler Master XG.

Discutam despre o topologie dezvoltata de la zero de catre cei de la Cooler Master, acestia incercand sa ofere un raport calitate / pret cat mai bun in segmentul 80PLUS Gold. Anul acesta vor fi lansate 3 modele din aceasta serie, iar noi am avut ocazia sa vedem pe viu cum arata un prototip al modelului de 750W, o sursa full-modulara dotata cu un sistem interesant de iluminare.

Astfel, pe langa ventilator, sursa este dotata cu un display RGB alcatuit din doua straturi, pe care utilizatorul poate observa, printre, altele nivelul de incarcare al sursei, viteza de rotatie a ventilatorului sau temperatura interna a sursei. Pentru a intelege mai bine la ce ma refer, am inclus mai jos si un scurt material video cu sistemul de iluminare in timpul functionarii.

 

Comentarii

2 comentarii la: Computex 2018 – Cooler Master XG & Power Lab Tour 2018

  1. war4peace a scris pe:

    Foarte frumos, pozele din labs fac toţi banii.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pure hardware porn 😀

Lasa-ne un comentariu: