Computex 2018 – Cooler Master XG & Power Lab Tour 2018

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 13 June, 2018.

Power LAB

 
Evident, fiind vorba despre prima platforma proprie Cooler Master, in dezvoltarea si testarea acesteia a fost investit un buget considerabil, compania deschizand un nou laborator de R&D in afara Taipei-ului. Denumit Cooler Master Power Lab, acesta este o facilitate in care inginerii proiecteaza PCB-ul, testeaza comportamentul diverselor componente (condensatori, bobine, etc), testeaza comportamentul surselor in diverse situatii si efectueaza testele necesare certificarii (EMI, supra-sarcina, functionare in medii cu temperatura foarte ridicata, s.a.m.d.).

Dupa cum va puteti inchipui, pentru noi a fost o reala placere sa cunoastem unii dintre inginerii care au pus bazele platformei XG, iar turul prin facilitatile de testare a fost o adevarata desfatare, echipamentele folosite in procesul de testare si certificare fiind o adevarata bucurie pentru ochii oricarui pasionat de hardware.

Dupa ce am vazut cum sunt proiectate si testate noile surse Cooler Master XG, pot spune ca le asteptam cu entuziasm pe bancul de teste – in fond, nu se intampla prea des sa testezi o noua topologie de la un producator de talia celor de la Cooler Master.
 

Comentarii

2 comentarii la: Computex 2018 – Cooler Master XG & Power Lab Tour 2018

  1. war4peace a scris pe:

    Foarte frumos, pozele din labs fac toţi banii.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Pure hardware porn 😀

Lasa-ne un comentariu: