Cooler Master HAF XB & Cooler Master Test Bench

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 29 April, 2013.

Ambalaj si accesorii

Cooler Master Test Bench nu este un produs nou si nu se gaseste neaparat in retail-ul local. Normal, tinand cont ca se adreseaza in special testerilor si overclockerilor extremi. Este un produs simplu si eficient, iar astazi vom incerca sa determinam comoditatea in utilizare, precum si eventualele plusuri si minusuri.

Masa de teste este livrata intr-o cutie de carton maro, fiind bine protejata. In pachet gasim masa de teste si o punga cu accesorii. Nu va asteptati sa gasiti un manual – daca aveti nevoie de manual pentru a folosi un test bench, atunci inseamna ca sportul asta nu este pentru voi si va puteti apuca linistiti de gaming. Aici discutam de fiare pentru barbati…

 

Ambalaj-01

Ambalaj-02

Ambalaj-03

Comentarii

7 comentarii la: Cooler Master HAF XB & Cooler Master Test Bench

 1. Foarte frumos,Monstru !

  Din lipsa de timp,am ‘tras putin cu ochiul’ prin review si iti propun sa mentionezi,daca nu ai facut-o de capabilitatea de modding pe care o are aceasta carcasa,posibilitati ‘aproape’ infinite,o putem compara chiar cu Elite 120 Advanced de la acelasi producator sau Bitfenix Prodigy in aceasta privinta 🙂

  10 pentru review si norocosi sunt posesorii deoarece suporta si ATX,spre deosebire de alti ‘puisori’,deci nu suntem inghesuiti in asa ceva.

 2. Dan a scris pe:

  Le prefer pe amandoua.
  Felicitari pentru articol, carcasele chiar merita, uneori ma intreb cum de producatorii nu s-au gandit mai devreme la astfel de solutii. In plus a fost si o placere sa citesc articolul, caci da, parca prea multe smartphone-uri si dispozitive mini, ca ajungi sa simti imperios nevoia sa pui mana pe ceva mai zdravan :).

 3. ursulache a scris pe:

  XB ar trebui sa se prezinte asa: urata, mare si urata.

 4. Ionut a scris pe:

  Gusturile nu se discuta Ursulache. Poate ca cine cumpara o astfel de carcasa nu doreste neaparat ceva mic si frumos… Poate ca cine o cumpara doreste altceva, sau doreste pur si simplu o carcasa functionala si nu un dulap, sau un bibelou care sa se integreze in mobilierul din sufragerie.

 5. @ursulache

  Exista si carcase ‘delux’ daca asa ceva nu arata bine,pai nu stiu ce sa mai zic…

 6. ursulache a scris pe:

  @Ionut
  Gusturile intradevar nu se discuta si daca ala este criteriul atunci este o alegere valida. Din punct de vedere al practicitatii nu iti dau dreptate: este mai voluminoasa ca un define R4 sau un CM 690 (niste exemple) si are o forma mult mai greu de acomodat.

  @Ghz
  Mai bine nu mai zici nimic daca idealul tau estetic este CM XB, este clar ca nu avem aceleasi idei.

 7. me a scris pe:

  Astept review-ul la Obsidian 250D…

Lasa-ne un comentariu: