mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 2 November, 2015.


 
Cei de la Fractal Design au inovat intodeuna, produsele lor remarcandu-se prin originalitate si calitate impecabila a constructiei. Fractal Design Node 804 nu face exceptie de la aceasta regula, avand un cu totul alt design decat majoritatea carcaselor mini, precum si o cu totul alta organizare interioara.

Trebuie sa intelegem insa un lucru de la bun inceput – carcasa este eleganta, aratoasa si dotata, insa are dimensiunile unui mini bar. Nu glumesc, cei de la Fractal nu s-au jucat iar Node 804, desi este o carcasa mATX, nu este deloc o carcasa micuta.

Dupa ce ne obisnuim cu dimensiunile, ne dam seama ca avem de-a face cu o carcasa gandita pentru o ventilatie optima. Latura superiora este acoperita cu un gigantic filtru de praf, latura inferioara este dotata cu doua filtre de praf, iar cei de la Fractal au inclus in pachet doua ventilatoare pentru latura din spate (140mm si 120mm) si un ventilator pentru latura din fata (120mm). Carcasa poate accepta in total 4 ventilatoare de 120mm pe latura din fata si 4 ventilatoare de 120mm pe tavan. Carcasa este dotata si cu un fan controller care poate controla 3 ventiltoare.

Laterala stanga a carcasei este dotata cu o fereastra, in timp ce laterala dreapta adaposteste conectorii frontali precum si slot-ul pe unde putem incarca discul in unitatea Slim ODD (daca decidem sa dotam carcasa cu asa ceva).

 
Fractal-EXT-01

Fractal-EXT-02

Fractal-EXT-03

Fractal-EXT-04

Fractal-EXT-05

Fractal-EXT-06

Fractal-EXT-07

Comentarii

3 comentarii la: mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

 1. Dragos a scris pe:

  Buna ziua,

  Am o nelamurire legata de Bitfenix Phenom. Se poate monta un m.2 ssd sub placa de baza avand in vedere solutia de prindere in carcasa ?

  Va multumesc

 2. Cristian a scris pe:

  Foarte misto round-up. Chiar ma intereseaza sa fac un sistem mITX si selectia de carcase impresionante e cam limitata.

  Care sunt sansele sa faceti un follow-up cu Fractal D. Nano S, Thermaltake Suppressor F1, Phanteks Enthoo Evolv, si altele?

  Planuiesc sa folosesc un Suppressor f1, dar acel Steam Castle mi-a atras atentia, chit ca e doar ca n-o sa ii placa sotiei. hihi.

 3. Adi Pinter a scris pe:

  Salut, puteti sa mi spuneti daca in carcasa Chieftec BT-04B-U3 incape o placa video LATA de 11,5 cm? Incerc sa gasesc o carcasa mitx pentru un zotac 1050TI si un intel g4560. Pana acum am gasit Silverstone FT03 mini, BitFenix Colosus/phenom si Chieftec BT-04-u3 care are avantajul ca vine cu sursa si e ca marimi foarte apropiate de FT03 mini. Prefer sa fie stilul tower – cube (dar inpicioare nu culcat) Daca aveti si alte recomandari sunt deschis si la alte oportunitati. Vreau sa fie cat mai putine fire asa ca am un SSD m2 si placa video fara alimentare separata

Lasa-ne un comentariu: