mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 2 November, 2015.

 
Va povesteam ca organizarea interioara este diferita – carcasa este impartita pe orizontala in doua compartimente. Placa de baza se monteaza normal (perpendicular pe sol) in compartimentul din stanga, in timp ce sursa si unitatile de stocare se monteaza in compartimentul din dreapta.

Fractal Design Node 804 poate gazdui placi de baza mATX sau mITX, suporta placi video cu o lungime de 320mm si coolere cu o inaltime maxima de 160mm. De asemenea, in Fractal Design Node 804 putem monta sisteme de racire de tip AIO de 120, 140 sau 280 mm, precum si surse cu o lungime de pana la 260mm (adica aproximativ orice sursa existenta pe piata).

La capitolul stocare am ramas fara cuvinte – carcasa poate gazdui o unitate optica Slim ODD, 2 unitati de stocare de 2.5″ si… 8 unitati de stocare de 3.5″. Cu alte cuvinte, daca vreti sa va construiti singuri un NAS, Fractal Design Node 804 este carcasa ideala pentru asa ceva!

Datorita arhitecturii interioare, precum si dimeniunilor generoase, montarea sistemului in carcasa este foarte facila si acelasi lucru il pot spune si despre wiremanagement. Mai mult decat atat, sistemul obtinut va fi foarte aerisit si rece, indiferent de ce componente am monta in el.

 
Fractal-INT-01

Fractal-INT-02

Fractal-INT-03

Fractal-INT-04

Fractal-INT-05

Fractal-INT-06

Comentarii

3 comentarii la: mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

 1. Dragos a scris pe:

  Buna ziua,

  Am o nelamurire legata de Bitfenix Phenom. Se poate monta un m.2 ssd sub placa de baza avand in vedere solutia de prindere in carcasa ?

  Va multumesc

 2. Cristian a scris pe:

  Foarte misto round-up. Chiar ma intereseaza sa fac un sistem mITX si selectia de carcase impresionante e cam limitata.

  Care sunt sansele sa faceti un follow-up cu Fractal D. Nano S, Thermaltake Suppressor F1, Phanteks Enthoo Evolv, si altele?

  Planuiesc sa folosesc un Suppressor f1, dar acel Steam Castle mi-a atras atentia, chit ca e doar ca n-o sa ii placa sotiei. hihi.

 3. Adi Pinter a scris pe:

  Salut, puteti sa mi spuneti daca in carcasa Chieftec BT-04B-U3 incape o placa video LATA de 11,5 cm? Incerc sa gasesc o carcasa mitx pentru un zotac 1050TI si un intel g4560. Pana acum am gasit Silverstone FT03 mini, BitFenix Colosus/phenom si Chieftec BT-04-u3 care are avantajul ca vine cu sursa si e ca marimi foarte apropiate de FT03 mini. Prefer sa fie stilul tower – cube (dar inpicioare nu culcat) Daca aveti si alte recomandari sunt deschis si la alte oportunitati. Vreau sa fie cat mai putine fire asa ca am un SSD m2 si placa video fara alimentare separata

Lasa-ne un comentariu: