mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 2 November, 2015.


 
InWin D-Frame Mini este primul motiv pentru ca m-am gandit la acest round-up. De cand am vazut pentru prima oara carcasa la Computex, am ramas profund impresionat de progresul pe care carcasele de mici dimensiuni l-au cunoscut in ultimii ani si cu atat mai mult de creatia celor de la InWin. Va spun sincer – imi este greu sa apreciez aceasta carcasa din punct de vedere obiectiv pentru ca m-a fermecat pur si simplu de la prima vedere!

Carcasa este construita dintr-o structura de tuburi de aluminiu si doua panouri de sticla tratata termic. Evident, discutam despre o carcasa de tip open-frame, gandita pentru sisteme high-end, lan-party-uri si sisteme de demo. Fiecare detaliu a fost atent studiat, de la pozitionarea conectorilor frontali la pozitionarea sursei “in afara” carcasei si pana la manerul pentru transportul facil al carcasei, integrat in cel mai firesc mod cu putinta in structura carcasei.

Stiu, am scris cuvantul “carcasa” de zece ori in doua paragrafe, dar sincer sa fiu, cand vine vorba despre carcase mITX, pentru mine InWin D-Frame Mini este “carcasa”.
 
InWin-EXT-01

InWin-EXT-02

InWin-EXT-03

InWin-EXT-04

InWin-EXT-05

InWin-EXT-06

InWin-EXT-07

InWin-EXT-08

InWin-EXT-09

Comentarii

3 comentarii la: mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

 1. Dragos a scris pe:

  Buna ziua,

  Am o nelamurire legata de Bitfenix Phenom. Se poate monta un m.2 ssd sub placa de baza avand in vedere solutia de prindere in carcasa ?

  Va multumesc

 2. Cristian a scris pe:

  Foarte misto round-up. Chiar ma intereseaza sa fac un sistem mITX si selectia de carcase impresionante e cam limitata.

  Care sunt sansele sa faceti un follow-up cu Fractal D. Nano S, Thermaltake Suppressor F1, Phanteks Enthoo Evolv, si altele?

  Planuiesc sa folosesc un Suppressor f1, dar acel Steam Castle mi-a atras atentia, chit ca e doar ca n-o sa ii placa sotiei. hihi.

 3. Adi Pinter a scris pe:

  Salut, puteti sa mi spuneti daca in carcasa Chieftec BT-04B-U3 incape o placa video LATA de 11,5 cm? Incerc sa gasesc o carcasa mitx pentru un zotac 1050TI si un intel g4560. Pana acum am gasit Silverstone FT03 mini, BitFenix Colosus/phenom si Chieftec BT-04-u3 care are avantajul ca vine cu sursa si e ca marimi foarte apropiate de FT03 mini. Prefer sa fie stilul tower – cube (dar inpicioare nu culcat) Daca aveti si alte recomandari sunt deschis si la alte oportunitati. Vreau sa fie cat mai putine fire asa ca am un SSD m2 si placa video fara alimentare separata

Lasa-ne un comentariu: