mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 2 November, 2015.


 
O sa tratam carcasele in ordine alfabetica, prin urmare incepem cu Antec ISK600, un model care am putea spune ca este deja un clasic. Asa este, nu discutam despre un model nou, dar Antec ISK600 reprezinta o abordare eleganta, modulara, a unui tip de carcasa consacrat.

Panoul frontal este construit din plastic, in timp ce capacul carcasei (laterale si latura superioara) este construit din aluminiu slefuit. Pe panoul frontal gasim un conector USB 3, un conector USB 2, doi conectori audio (in/out) precum si butoanele Power si Reset. De asemenea, panoul frontal este dotat cu o banda albastra de plastic, iluminata in timpul functionarii.

Panourile laterale sunt dotate cu fante pentru aerisire, in timp ce spatele carcasei adaposteste un ventilator de 120mm. Carcasa se sprijina pe patru picioruse de cauciuc, pentru a nu transmite vibratiile, iar capacul este prins in thumbscrews.

 
Antec-Ext-01

Antec-Ext-02

Antec-Ext-03

Antec-Ext-04

Antec-Ext-05

Antec-Ext-06

Antec-Ext-07

Comentarii

3 comentarii la: mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

 1. Dragos a scris pe:

  Buna ziua,

  Am o nelamurire legata de Bitfenix Phenom. Se poate monta un m.2 ssd sub placa de baza avand in vedere solutia de prindere in carcasa ?

  Va multumesc

 2. Cristian a scris pe:

  Foarte misto round-up. Chiar ma intereseaza sa fac un sistem mITX si selectia de carcase impresionante e cam limitata.

  Care sunt sansele sa faceti un follow-up cu Fractal D. Nano S, Thermaltake Suppressor F1, Phanteks Enthoo Evolv, si altele?

  Planuiesc sa folosesc un Suppressor f1, dar acel Steam Castle mi-a atras atentia, chit ca e doar ca n-o sa ii placa sotiei. hihi.

 3. Adi Pinter a scris pe:

  Salut, puteti sa mi spuneti daca in carcasa Chieftec BT-04B-U3 incape o placa video LATA de 11,5 cm? Incerc sa gasesc o carcasa mitx pentru un zotac 1050TI si un intel g4560. Pana acum am gasit Silverstone FT03 mini, BitFenix Colosus/phenom si Chieftec BT-04-u3 care are avantajul ca vine cu sursa si e ca marimi foarte apropiate de FT03 mini. Prefer sa fie stilul tower – cube (dar inpicioare nu culcat) Daca aveti si alte recomandari sunt deschis si la alte oportunitati. Vreau sa fie cat mai putine fire asa ca am un SSD m2 si placa video fara alimentare separata

Lasa-ne un comentariu: