mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 2 November, 2015.

 
In momentul in care inlaturam capacul, avem senzatia ca am calatorit in alte vremuri. Carcasa este construita din otel gri… “ca odinioara” iar cablurile sursei sunt colorate. Desigur, discutam despre o carcasa accesibila de foarte mici dimensiuni, nu de un sistem de gaming, deci putem trece cu vederea peste acest lucru.

Desi carcasa suporta placi de expansiune pe doua sloturi, sursa de 250W nu poate face fata placii video utilizate de noi, iar sursa nu este dotata cu conector pentru asa ceva. Chiar si asa, in conditiile in care nu am montat placa video, sistemul nu este foarte usor de asamblat, deoarece trebuie sa demontam mai intai o parte din montantul hard-disk-ului pentru a putea introduce placa de baza in carcasa.

Evident, fiind cea mai mica carcasa din testul de astazi, este clar ca wire management-ul este dificil de realizat, iar ventilatia nu va fi chiar optima. Pentru a ajuta coolerul, putem monta un ventilator de 80mm pe latura din fata, respectiv doua ventilatoare de 60mm pe latura din spate a carcasei.

 
Chieftec-Int-01

Chieftec-Int-02

Comentarii

3 comentarii la: mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

 1. Dragos a scris pe:

  Buna ziua,

  Am o nelamurire legata de Bitfenix Phenom. Se poate monta un m.2 ssd sub placa de baza avand in vedere solutia de prindere in carcasa ?

  Va multumesc

 2. Cristian a scris pe:

  Foarte misto round-up. Chiar ma intereseaza sa fac un sistem mITX si selectia de carcase impresionante e cam limitata.

  Care sunt sansele sa faceti un follow-up cu Fractal D. Nano S, Thermaltake Suppressor F1, Phanteks Enthoo Evolv, si altele?

  Planuiesc sa folosesc un Suppressor f1, dar acel Steam Castle mi-a atras atentia, chit ca e doar ca n-o sa ii placa sotiei. hihi.

 3. Adi Pinter a scris pe:

  Salut, puteti sa mi spuneti daca in carcasa Chieftec BT-04B-U3 incape o placa video LATA de 11,5 cm? Incerc sa gasesc o carcasa mitx pentru un zotac 1050TI si un intel g4560. Pana acum am gasit Silverstone FT03 mini, BitFenix Colosus/phenom si Chieftec BT-04-u3 care are avantajul ca vine cu sursa si e ca marimi foarte apropiate de FT03 mini. Prefer sa fie stilul tower – cube (dar inpicioare nu culcat) Daca aveti si alte recomandari sunt deschis si la alte oportunitati. Vreau sa fie cat mai putine fire asa ca am un SSD m2 si placa video fara alimentare separata

Lasa-ne un comentariu: