mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, Featured Articles, in 2 November, 2015.

 
Carcasa este incapatoare insa arhitectura este cel putin neobisnuita. Astfel, placa de baza se monteaza pe latura din stanga, dar cu capul in jos, in timp ce sursa se monteaza in pozitie verticala in partea din fata a carcasei. Probabil ca BitFenix au ales aceasta solutie pentru a permite utilizarea unei placi video high-end (max 320mm) in conditiile in care sursa este montata in fata placii de baza si nu sub ea.

BitFenix Phenom poate acomoda 4 unitati de stocare de 3.5″, sau 5, in momentul in care utilizam adaptorul de plastic inclus in pachet. Putem monta in total 5 unitati de 3.5″ sau 5 unitati de 2.5″. Nu in ultimul rand, latura superioara este gandita pentru a acomoda un radiator de 240mm, fie el de la un custom loop sau de la un AIO.

 
Bitfenix-Interior-01

Bitfenix-Interior-02

Bitfenix-Interior-03

 
Montarea unui sistem in Phenom nu este deloc complicata, insa nu este floare la ureche, ca in cazul lui ISK600. Pe de alta parte, exista suficient loc pentru cabluri, iar cei mai atenti si metodici dintre voi pot obtine un wire-management ok in Phenom.

 

Bitfenix-Interior-04

Bitfenix-Interior-05

Bitfenix-Interior-06

Bitfenix-Interior-07

Comentarii

3 comentarii la: mATX & mITX Round-up – Antec, Bitfenix, Chieftec, Corsair, DeepCool, Fractal Design, InWin, Silverstone & Spire

 1. Dragos a scris pe:

  Buna ziua,

  Am o nelamurire legata de Bitfenix Phenom. Se poate monta un m.2 ssd sub placa de baza avand in vedere solutia de prindere in carcasa ?

  Va multumesc

 2. Cristian a scris pe:

  Foarte misto round-up. Chiar ma intereseaza sa fac un sistem mITX si selectia de carcase impresionante e cam limitata.

  Care sunt sansele sa faceti un follow-up cu Fractal D. Nano S, Thermaltake Suppressor F1, Phanteks Enthoo Evolv, si altele?

  Planuiesc sa folosesc un Suppressor f1, dar acel Steam Castle mi-a atras atentia, chit ca e doar ca n-o sa ii placa sotiei. hihi.

 3. Adi Pinter a scris pe:

  Salut, puteti sa mi spuneti daca in carcasa Chieftec BT-04B-U3 incape o placa video LATA de 11,5 cm? Incerc sa gasesc o carcasa mitx pentru un zotac 1050TI si un intel g4560. Pana acum am gasit Silverstone FT03 mini, BitFenix Colosus/phenom si Chieftec BT-04-u3 care are avantajul ca vine cu sursa si e ca marimi foarte apropiate de FT03 mini. Prefer sa fie stilul tower – cube (dar inpicioare nu culcat) Daca aveti si alte recomandari sunt deschis si la alte oportunitati. Vreau sa fie cat mai putine fire asa ca am un SSD m2 si placa video fara alimentare separata

Lasa-ne un comentariu: