Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 June, 2018.

Cooler Master MasterCase H500P

 
Aratata pentru prima oara la Computex-ul de anul trecut, urmasul neoficial al seriei HAF, numit MasterCase H500P, ajunge in final si pe masa noastra de teste. Asteptata de ceva timp de fani, combinatia reusita dintre editia aniversara de Cosmos si seria veche de HAF, H500P a aparut intre timp pe piata, ceea ce era la un moment dat sub semnul intrebarii. La un pret de 750 lei aceasta se adreseaza segmentului premium, insa vine si cu ceva dotari pe masura, dupa cum vom vedea in acest articol.

Cum este o carcasa destinata in primul rand racirii excelente a sistemului, MasterCase H500P vine cu un suport maxim pentru 4 ventilatoare de 20cm, dintre care 2 cu suport RGB sunt livrate odata cu carcasa. Panoul frontal este transparent, fiind construit din acryl curbat, nu sticla securizata precum editia aniversara, dar aspectul este aproape identic. Sasiul este preluat de la celelalte carcase din seria MasterCase, l-am putut vedea mai bine la lucru cand am analizat MasterCase Maker 5t. Haideti mai departe sa vedem ce gasim in pachetul ambalat cu grija!
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

  1. war4peace a scris pe:

    Sunt curios daca aceasta carcasa permite instalarea de radiatoare de 200mm sau 400mm, cum ar fi Phobya Xtreme 400 – 60mm V.2. Din poze reiese ca nu, dar o confirmare/infirmare ar fi de mare ajutor.

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru un alt review minunat. Referitor la carcasa este …wow…si @700 lei nu este o suma astronomica.

  3. Fane a scris pe:

    Din alte review-uri la carcasa asta reiese ca au facut o alegere foarte proasta cu plasticul din fata pentru ca blocheaza fluxul de aer. Cei de la CM au scos o noua versiune H500P Mesh care are mesh in locul plasticului din fata ventilatoarelor de 200mm din fata.

Lasa-ne un comentariu: