Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 June, 2018.

Zona de control a sistemului este dotata cu un buton de Power iluminat, un buton de Reset, LED-ul de stare pentru HDD, doua porturi USB 2.0, doua porturi USB 3.0 si jack-urile stereo (microfon si casti).

Celor 7 sloturi de expansiune, aflate pe partea din spate a carcasei, li se mai adauga inca doua sloturi ce au acelasi rol de sustinere a placii video, numai ca de data asta in pozitie verticala. De evacuarea aerului cald se ocupa un ventilator de 140mm preinstalat.

Picioarele carcasei sunt masive si sunt construite integral din plastic, avand o inaltime potrivita pentru a fi asezata pe podea, dar nu si pe covor. Ele sunt prevazute cu portiuni cauciucate la baza si nu vor lasa urme pe parchet/birou in urma manipularii. Pe podeaua carcasei gasim un filtru de praf tip serta,r ce acopera zona sursei, astfel incat interiorul va fi protejat de diversele impuritati din camera.

 

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

  1. war4peace a scris pe:

    Sunt curios daca aceasta carcasa permite instalarea de radiatoare de 200mm sau 400mm, cum ar fi Phobya Xtreme 400 – 60mm V.2. Din poze reiese ca nu, dar o confirmare/infirmare ar fi de mare ajutor.

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru un alt review minunat. Referitor la carcasa este …wow…si @700 lei nu este o suma astronomica.

  3. Fane a scris pe:

    Din alte review-uri la carcasa asta reiese ca au facut o alegere foarte proasta cu plasticul din fata pentru ca blocheaza fluxul de aer. Cei de la CM au scos o noua versiune H500P Mesh care are mesh in locul plasticului din fata ventilatoarelor de 200mm din fata.

Lasa-ne un comentariu: