Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 June, 2018.

Partea din spatele tray-ului placii de baza vine in completarea ideii de organizare, astfel incat aici gasim alte doua masti ce vor acoperi din cablurile inestetice: una din metal, care acopera cablurile de la panoul de control si una din plastic, care acopera spatele placii de baza.

Atat tray-ului placii de baza cat si sasiul, prezinta suficiente puncte de trecere, unele cauciucate altele ambutisate, astfel incat putem trece dintr-o parte in alta cablurile necesare. Punctele de ancorare  sunt suficiente, fiind amplasate in mod ideal, astfel incat procesul de cable management sa fie usurat.

Partea de iluminare se conecteaza la placa de baza prin intermediul unei mufe cu 4 pini iar suplimentar mai putem adauga o banda LED sau inca un ventilator la acesta. Conectorul functioneaza si ca un splitter de la 1 la 3 recipienti, dintre care 2 sunt deja instalati.

 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

  1. war4peace a scris pe:

    Sunt curios daca aceasta carcasa permite instalarea de radiatoare de 200mm sau 400mm, cum ar fi Phobya Xtreme 400 – 60mm V.2. Din poze reiese ca nu, dar o confirmare/infirmare ar fi de mare ajutor.

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru un alt review minunat. Referitor la carcasa este …wow…si @700 lei nu este o suma astronomica.

  3. Fane a scris pe:

    Din alte review-uri la carcasa asta reiese ca au facut o alegere foarte proasta cu plasticul din fata pentru ca blocheaza fluxul de aer. Cei de la CM au scos o noua versiune H500P Mesh care are mesh in locul plasticului din fata ventilatoarelor de 200mm din fata.

Lasa-ne un comentariu: