Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 June, 2018.

Analiza interioara

 
Cooler Master MasterCase H500P este dotata din fabrica cu 3 ventilatoare proprietare (doua de 200mm RGB si unul de 140mm) si poate gazdui atat placi de baza in format ITX, mATX, ATX cat si E-ATX. Desi un format E-ATX va acoperi orificiile de trecere cauciucate, cablurile vor trece prin spatele mastii care mascheaza firele. In materie de limitari, coolerul de procesor nu poate depasi 190mm iar placa video 412mm.

Atat partea din fata a carcasei cat si plafonul pot fi populate cu un maxim de 3 ventilatoare de 120mm/140mm sau cu un radiator de cel mult 360mm. In partea din spate a carcasei ventilatorul existent poate fi inlocuit cu unul de 120mm (in cazul in care cineva vrea sa faca asta).

Ma bucur sa vad in Cooler Master MasterCase H500P nu doar o masca pentru sursa ci si una ce acopera montantul unitatilor de stocare, astfel ca interiorul carcasei va ramane curat. Masca sursei sustine tray-urile a doua unitati de 2.5″, acestea putand fi montate si pe spatele placii de baza. A doua masca adaposteste montantul celor doua unitatil de 3.5″ (tooless), montant pe care putem pozitiona chiar si tavita unui SSD. Zona dedicata sursei prezinta portiunile cauciucate cu care deja ne-am obisnuit, iar o parte din cablurile sursei pot fi scoase prin orificiile mastii pentru a fi conectate la placa de baza.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

  1. war4peace a scris pe:

    Sunt curios daca aceasta carcasa permite instalarea de radiatoare de 200mm sau 400mm, cum ar fi Phobya Xtreme 400 – 60mm V.2. Din poze reiese ca nu, dar o confirmare/infirmare ar fi de mare ajutor.

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru un alt review minunat. Referitor la carcasa este …wow…si @700 lei nu este o suma astronomica.

  3. Fane a scris pe:

    Din alte review-uri la carcasa asta reiese ca au facut o alegere foarte proasta cu plasticul din fata pentru ca blocheaza fluxul de aer. Cei de la CM au scos o noua versiune H500P Mesh care are mesh in locul plasticului din fata ventilatoarelor de 200mm din fata.

Lasa-ne un comentariu: