Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 June, 2018.

Analiza exterioara

 
Transparenta panoului acrilic frontal permite celor doua ventilatoare de 200mm RGB sa acapareze interesul instant. Mai departe, asemeni unei veritabile feline ce analizeaza cu maxima curiozitate tot ce incalca perimetrul propriu, incepi sa observi si cel de-al doilea panoul acrilic aflat pe plafon. Orificiile de pe lateralul celor doua masti, impreuna cu cele doua guri de captare ale panoului frontal, au rolul de a asigura fluxul de aer proaspat necesar. Atat orificiile, cat si gurile de captare, sunt de tip mesh si vor tine praful la distanta, iar inlaturarea celor doua masti se face intuitiv si fara batai de cap – prin glisare/ tragere.

Panoul lateral din sticla securizata se deschide cu ajutorul unei surubelnite drepte, mecanismul de deschidere fiind format dintr-un surub excentric rotativ. Aceasta abordare de deschidere a panoului minimizeaza riscul utilizatorului de a pierde unul din suruburile de prindere, care de cele mai multe ori are forme atipice.
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

  1. war4peace a scris pe:

    Sunt curios daca aceasta carcasa permite instalarea de radiatoare de 200mm sau 400mm, cum ar fi Phobya Xtreme 400 – 60mm V.2. Din poze reiese ca nu, dar o confirmare/infirmare ar fi de mare ajutor.

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru un alt review minunat. Referitor la carcasa este …wow…si @700 lei nu este o suma astronomica.

  3. Fane a scris pe:

    Din alte review-uri la carcasa asta reiese ca au facut o alegere foarte proasta cu plasticul din fata pentru ca blocheaza fluxul de aer. Cei de la CM au scos o noua versiune H500P Mesh care are mesh in locul plasticului din fata ventilatoarelor de 200mm din fata.

Lasa-ne un comentariu: