Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 6 June, 2018.

Concluzii

 
Ajunsi la final, pot spune ca MasterCase H500P este examenul de licenta dat de CoolerMaster in care trebuie sa imbine cu succes design-ul modern cu aerisirea extrema. Totodata, au incercat sa mentina pretul la un nivel acceptabil, neincluzand un controller de turatie sau lumini, segmentul de pret in care s-a situat fiind unul destul de potrivit dupa parerea mea. Ventilatoarele de 200mm RGB incluse, calitatea deosebita a constructiei si ambalarii, geamul securizat lateral si celelalte panouri curbate din acryl fac ca pretul de 750 lei sa fie unul pe deplin meritat.

Asa cum suntem obisnuiti de la seria MasterCase, interiorul lui H500P este complet modular si poate fi configurat dupa bunul plac. Montantul unitatilor de 3.5″ poate fi mutat sau chiar eliminat, masca pentru acoperirea firelor de la sursa poate fi scoasa partial sau total in timp ce lungimea placilor video si a surselor este practic nelimitata. Mastile de acoperire a firelor situate in spatele placii de baza precum si in zona dintre placa de baza si masca frontala sunt si ele de mare ajutor pentru crearea unui interior curat si aerisit. In fond, asta esti si scopul declarat al lui MasterCase H500P: curat, aerisit, rece si aratos.

O carcasa fara lipsuri majore din partea Cooler Master, o recomand cu caldura daca vreti un sistem aerisit si v-o permiteti. Personal as scoate ventilatorul de 140mm din spate, as monta un radiator de 280mm sau 360mm pe plafon si as lasa presiunea pozitiva de aer sa-si faca treaba. Presimt rezultate spectaculoase din punct de vedere al temperaturilor raportate la nivelul de zgomot. Asta este insa ideea mea, voi ce idei aveti cu aceasta carcasa?
 

Comentarii

3 comentarii la: Prezentare – Cooler Master MasterCase H500P

  1. war4peace a scris pe:

    Sunt curios daca aceasta carcasa permite instalarea de radiatoare de 200mm sau 400mm, cum ar fi Phobya Xtreme 400 – 60mm V.2. Din poze reiese ca nu, dar o confirmare/infirmare ar fi de mare ajutor.

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru un alt review minunat. Referitor la carcasa este …wow…si @700 lei nu este o suma astronomica.

  3. Fane a scris pe:

    Din alte review-uri la carcasa asta reiese ca au facut o alegere foarte proasta cu plasticul din fata pentru ca blocheaza fluxul de aer. Cei de la CM au scos o noua versiune H500P Mesh care are mesh in locul plasticului din fata ventilatoarelor de 200mm din fata.

Lasa-ne un comentariu: