Prezentare – Cooler Master Mastercase Maker 5t

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 June, 2017.

Exterior

 
Cooler Master Mastercase Maker 5t este un mid-tower solid (13.5 Kg), care accepta placi de baza in format ATX, mATX si mini-ITX. Ambele laterale sunt construite din sticla securizata si se inchid / deschid cu ajutorul cheitei incluse in pachet. Latura frontala este protejata cu ajutorul unei masti care poate fi inlaturata cu usurinta, Cooler Master punand la dispozitia utilizatorilor fisierele cu dimensiunile acesteia, precum si dimensiunile capacului superior, pentru cei care doresc sa produca o alta versiune la imprimanta 3D.

Latura superioara este prevazuta cu un maner pentru transport (functie pentru care le-am multumit de multe ori celor de la Cooler Master in gand in momentul in care am transportat Ti-Tan-ul la diferite evenimente), sub acesta fiind decupata o fanta de aerisire. Atat masca frontala cat si masca din jurul manerului pot fi demontate cu usurinta.

Pe latura inferioara gasim doua picioare din aluminiu care ofera o inaltime suficienta pentru a permite admisia aerului rece in carcasa chiar si in momentul in care o pozitionam pe cel mai generos covor persan posibil. De asemenea, aceste picioare ne-au ajutat pe noi in momentul in care am atasat Ti-Tan-ul de picioare.

Panoul frontal este dotat cu 4 conectori USB 3.0, conectorii audio in/out, fan controller, precum si un controller pentru iluminarea carcasei.
 
Constructie-01

Constructie-02

Constructie-03

Constructie-04

Constructie-05

Constructie-06

Outro

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Cooler Master Mastercase Maker 5t

Lasa-ne un comentariu: