Prezentare – Cooler Master Mastercase Maker 5t

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 7 June, 2017.

Interior

 
In interior gasim doua lacasuri de 5.25″ si 2 lacasuri de 3.5″, ambele fiind demontabile. Cooler Master Mastercase Maker 5t poate gazdui 4 unitati de 2.5″, montate in lacasurile mentionate anterior. Un accesoriu interesant inclus in pachet este suportul reglabil pentru placi video – practic, oricat de masiva sau grea ar fi placa video, cu ajutorul acestuia nu mai trebuie sa ne facem griji legate de sanatatea conectorului PCI-E.

Majoritatea orificiilor pentru wiremanagement sunt cauciucate, carcasa fiind dotata cu 2 astfel de orificii pe latura inferioara, 3 orificii cauciucate in dreapta placii de baza si doua orificii simple deasupra acesteia. In practica, am fost nemultumit de un singur aspect si anume faptul ca orificiile prin care tragem cablurile pentru placa video nu sunt aliniate perfect cu conectorii unei referinte. Parca m-as fi asteptat la mai mult de la o carcasa construita in colaborare cu modderi…

Un alt aspect pe care l-am remarcat in timpul constructiei Ti-Tan-ului a fost incompatibilitatea cu rezervoare de diametru mare. Practic, un rezervor normal poate fi montat in dreapta placii de baza direct pe MB tray, dar pentru a monta uriasul EK-RES X4 250 noi am contruit un montant dedicat din aluminiu.

Daca tot am ajuns la capitolul racire, Cooler Master Mastercase Maker 5t poate acomoda 3 ventilatoare de 120/140mm pe latura frontala, sau un radiator de 240/280mm. Pe latura superioara putem monta 2 ventilatoare de 120/140mm sau un radiator de 240/280mm, in timp ce latura din spate accepta un ventilator de 120mm. In pachet sunt incluse doua ventilatoare de 140mm pentru latura frontala si un ventilator de 120mm pentru latura din spate, iluminate cu rosu.

Evident, carcasa este dotata cu filtre de praf, atat pe latura din fata si in dreptul sursei, cat si pe latura superioara. Tot la capitolul accesorii incluse in pachet gasim si controller-ul pentru ventilatoare si 4 benzi led, precum si o banda LED inclusa. MasterCase M-Port Graphics Card Holder poate fi achizitionat separat, cu ajutorul acestuia placa video putand fi montata vertical.
 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Cooler Master Mastercase Maker 5t

Lasa-ne un comentariu: