Prezentare – Corsair Obsidian 500D

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 February, 2018.

Analiza exterioara

Combinatia dintre aluminiul slefuit prezent pe toate cele patru laturi impreuna cu panourile laterale din sticla securizata fac din Corsair Obsidian 500D o carcasa sobra, dar in acelasi timp si atragatoare.

Panourile laterale transparente sunt atasate de carcasa prin intermediul unor balamale, iar deschiderea lor depaseste ca unghi 180 grade. Pentru siguranta, balamalele superioare sunt stabilizate cu un surub ce trebuie scos inainte de a desprinde panourile, insa partea cea mai placuta si comoda in utilizare vine din faptul ca acestea sunt magnetice. Partea din aluminiu este usor curbata, urmarind conturul mastii frontale, iar deschiderea panoului urmareste o linie naturala.

Sub cele doua panouri, frontal si cel care corespunde plafonului, se gasesc doua guri de captare protejate prin filtre de praf magnetice care se scot prin lateral (tragem de ele). Masca frontala nu este facuta pentru a fi scoasa insa ea ascunde un material fonoabsorbant, iar apoi urmeaza filtrul care va retine praful infiltrat prin lateralele mastii.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Corsair Obsidian 500D

 1. Liviu a scris pe:

  Arata foarte bine, bine dotata , premium cum s-ar spune, dar problema ei cea mai mare este ca in acelasi nivel de pret (probabil la noi va fi 200Eur+TVA+adaos) gasesti altceva mai reusit. Corsair s-a schimbat foarte tare . Aduc produse de calitate, dar raman la nivel de vis la preturile uzitate .

 2. BogdanC1984 a scris pe:

  O carcasa aerisita, pe gustul meu. Totusi din punctul meu de vedere consider inadecvata montarea HDD pe verticala datorita faptului ca din punct de vedere constructiv au parti in miscare, HDD-urile fiind construite special pentru a fi montate pe orizontala. O zi frumoasa!

 3. RazvanTrance a scris pe:

  Cele 2 porturi USB 2.0 nu sunt de fapt 3.1?

 4. Bella Post author a scris pe:

  Cele doua porturi sunt USB 3.0.

Lasa-ne un comentariu: