Prezentare – Corsair Obsidian 500D

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 22 February, 2018.

Partea din spatele tray-ului placii de baza vine in completarea ideii de organizare si echilibrare, astfel incat putem instala pana la 5 unitati de stocare de 2.5″ si 2 unitati de 3.5″ fara a avea senzatia de claustrofobie.

Atat tray-ului placii de baza cat si sasiul, prezinta suficiente puncte de trecere, majoritatea cauciucate, celelalte fiind ambutisate astfel incat putem trece dintr-o parte in alta cablurile necesare. Punctele de ancorare  sunt suficiente, fiind amplasate in mod ideal, astfel incat procesul de cable management sa fie usurat. Cu toate acestea, o atentie sporita trebuie acordata acestui proces din moment ce panoul lateral este transparent. Canalul din tabla demontabil, amplasat vertical in drepturile garniturilor pentru trecerea firelor, ne va ajuta intr-o oarecare masura pentru ca sistemul sa arate curat si ingrijit, indiferent de unghiul din care il privim.

 

 

Comentarii

4 comentarii la: Prezentare – Corsair Obsidian 500D

 1. Liviu a scris pe:

  Arata foarte bine, bine dotata , premium cum s-ar spune, dar problema ei cea mai mare este ca in acelasi nivel de pret (probabil la noi va fi 200Eur+TVA+adaos) gasesti altceva mai reusit. Corsair s-a schimbat foarte tare . Aduc produse de calitate, dar raman la nivel de vis la preturile uzitate .

 2. BogdanC1984 a scris pe:

  O carcasa aerisita, pe gustul meu. Totusi din punctul meu de vedere consider inadecvata montarea HDD pe verticala datorita faptului ca din punct de vedere constructiv au parti in miscare, HDD-urile fiind construite special pentru a fi montate pe orizontala. O zi frumoasa!

 3. RazvanTrance a scris pe:

  Cele 2 porturi USB 2.0 nu sunt de fapt 3.1?

 4. Bella Post author a scris pe:

  Cele doua porturi sunt USB 3.0.

Lasa-ne un comentariu: