Prezentare – Deepcool GamerStorm NEW ARK 90

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 5 July, 2018.

Concluzii

 

Gamer Storm NEW ARK 90 este o carcasa care iese in evidenta prin prezenta sistemului de racire AIO incorporat, oferindu-i unui potential cumparator un pachet complet conform tendintelor anului 2018: estetica, sticla securizata, racire de calitate si, bineinteles, iluminare RGB. Aspectul sobru si in acelasi timp stralucitor este bine echilibrat, marca GamerStorm imbogatindu-se cu un produs solid, cu pozitionare unica pe piata. Aceasta carcasa poate gazdui fara probleme un sistem premium, inclusiv cu placa video racita cu lichid.

Nu pot scapa totusi de sentimentul vag si constant de “aproape perfect”, impresia pozitiva fiind usor umbrita de micile alegeri neinspirate de constructie: decupajele lateralei din dreapta, mentenanta dificila a zonei HDD-urilor si sticla securizata prea fumurie, care poate ascunde componentele aflate in interior in conditii de lumina ambientala mai puternica. Altfel spus, o carcasa “de noapte” din punct de vedere al iluminarii.

Am fost placut impresionat de radiatorul solid de 280mm si de aspectul interesant, tipic pentru Deepcool al pompei, precum si de solutia RGB completa, care acopera ventilatoarele, pompa, pseudo-rezervorul din partea frontala a carcasei si panoul care ascunde sursa de alimentare. Management-ul firelor este rezolvat cu usurinta prin sistemul de garnituri si spatiul generos din partea dreapta a carcasei. Ma astapt ca pe viitor sa vedem din ce in ce mai multe astfel de solutii complete, adresate unei game largi de utilizatori. Deepcool, prin marga GamerStorm si carcasa Gamer Storm NEW ARK 90 se afla cu siguranta pe drumul cel bun!
 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – Deepcool GamerStorm NEW ARK 90

Lasa-ne un comentariu: