Prezentare – DeepCool Matrexx 40 3FS

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 March, 2021.

Analiza interioara

 
Asa cum spuneam, DeepCool Matrexx 40 3FS accepta placi de baza in format m-ATX sau mini ITX. In spatele mastii sursei gasim un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″, in timp ce unitatile de stocare de 2.5″, doua la numar, pot fi pozitionate pe spatele montantului placii de baza.

Carcasa este echipata cu 3 ventilatoare din fabrica, doua fiind pozitionate pe latura frontala, in timp ce al treilea este montat pe latura din spate. Putem monta pana la 3 ventilatoare de 120 sau 2 ventilatoare de 140mm pe masca frontala, respectiv 2 ventilatoare de 120 sau 140mm pe plafon.

Chiar daca avem de-a face cu o carcasa compacta, DeepCool Matrexx 40 3FS accepta radiatoare de pana la 280mm atat pe latura frontala, cat si pe latura superioara. Desigur, in cazul in care montam un radiator pe latura superioara trebuie sa luam in calcul inaltimea sistemului de racire al placii de baza.

DeepCool Matrexx 40 3FS este dotata cu 6 puncte de trecere pentru cabluri, insa acestea nu sunt protejate de garnituri din cauciuc. Nu in ultimul rand, montantul placii de baza este echipat cu o fanta in care putem monta un sistem de sustinere al placii video.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – DeepCool Matrexx 40 3FS

Lasa-ne un comentariu: