Prezentare – DeepCool Matrexx 40 3FS

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 23 March, 2021.

Concluzii

 
DeepCool Matrexx 40 3FS ofera un bun echilibru intre aspect, capacitate de racire, dotari si pret. Astfel, prezenta a trei ventilatoare incluse din fabrica, respectiv a unei laterale din sticla securizata, are un impact destul de ridicat in aceasta categorie de pret.

Nu in ultimul rand, chiar daca accesul privirii in interior nu este restrictionat, iar iluminarea este la locul ei, DeepCool Matrexx 40 3FS ofera un flux de aer ridicat, datorita utilizarii unei masti frontale perforate, in spatele careia gasim un filtru de praf si doua ventilatoare.

Ventilatorul din spate se ocupa de evacuarea aerului cald din carcasa, insa latura superioara perforata contribuie de asemenea la acest aspect, permitand convectia naturala a aerului cald. Evident, in cazul unei carcase cu un pret atat de scazut, nu puteau sa nu isi faca aparitia si o serie de compromisuri, acestea fiind in cazul de fata grosimea tablei de otel utilizata pentru laterale, respectiv lipsa unui conector USB-C frontal.

Per total insa, DeepCool Matrexx 40 3FS ofera un pachet bine echilibrat, pentru un pret destul de scazut (~200 RON), drept urmare suntem curiosi cand isi va face aparitia si in magazinele din tara noastra.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – DeepCool Matrexx 40 3FS

Lasa-ne un comentariu: