Prezentare – Segotep Raynor Tower T5

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 19 January, 2018.

Segotep Raynor Tower T5

 

Pe cei de la Segotep i-am vizitat in cadrul Computex-ului din 2017, unde am putut vedea o mare parte din produsele care se pregateau sa-si faca aparitia. Cum nu se putea altfel, Matei fiind fan declarat, am zabovit mai intai asupra surselor din noua serie KL, care au un design complet modular si eficienta 80PLUS Platinum, iar mai apoi ne-am concentrat asupra subseriei Nuclear Aircraft Carrier, cu modelele H5, H7 si H9, care ies in evidenta atat prin modularitate dar si prin diferente estetice la grila ventilatorului si dimensiunea carcasei.

In cele din urma am ajuns si in zona alocata carcaselor, iar printre exponate se numarau atat Segotep Raynor Tower T3  pe care am avut-o in laborator 2 luni mai tarziu, cat si Segotep Raynor Tower T5 – fratele sau mai mare – care este de altfel subiectul acestui articol.

Imi amintesc ca prin intermediul lui T3 s-a simtit o abordare noua (desi “safe”) din partea celor de la Segotep, carcasa transmitand o eleganta si calitate aparte, oferind ceva total diferit fata de tot ceea ce vazusem din partea lor pana in acel moment – mai exact layout-ul interior si un sasiu nou (care nu seamana cu cele anterioare). Desi imi doream mai mult de la interior, Segotep T3 a fost o carcasa interesanta. Astazi a venit momentul sa discutam despre T5, fratele mai mare.

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Prezentare – Segotep Raynor Tower T5

  1. O carcasa destul de interesanta si poate ca un pret de 300 de lei o facea mai atragatoare.Buna prezentare !

  2. Bella Post author a scris pe:

    Multumesc, Dodo. Ma bucur ca ti-a placut articolul.

Lasa-ne un comentariu: