Prezentare – SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 February, 2017.

Exterior

 
Nu am considerat ca ambalajul banal, din carton maro, merita un capitol separat, asa ca am trecut direct la analiza carcasei. SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black este o carcasa Mid Tower, care accepta placi de baza in formatele mini ITX, mATX si ATX. Carcasa este construita din tabla de otel, cantarind 4.5 KG, iar versiunea testata de noi este dotata cu un geam lateral.

Primul lucru pe care il observam cand scoatem carcasa din cutie este design-ul mastii frontale, precum si zona conectorilor frontali. Astfel, pe latura superioara a mastii frontale gasim butonul Power, doi conectori USB 3.0, conectorii audio in/out, precum si doua card-readere, SD, respectiv microSD.

Geamul lateral este pozitionat asimetric, acest lucru datorandu-se fapului ca SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black este dotata cu o masca pentru sursa si unitatile de stocare, motiv pentru care ar fi fost inutil ca laterala stanga sa fie decupata in jurul acesteia.

Am apreciat picioarele inalte, care asigura o ventilatie corespunzatoare prin latura de jos a carcasei, precum si prezenta unui filtru de praf in dreptul admisiei sursei. La capitolul minusuri as putea mentiona tablitele care acopera slot-urile de expansiune si nu sunt dotate cu surub.
 
Exterior-01

Exterior-02

Exterior-03

Exterior-04

Exterior-05

Exterior-06

Exterior-07

Exterior-08

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black

  1. Gabriel a scris pe:

    Salutare, ne poti preciza daca cititorul de carduri de pe masca frontala este USB 3.0 sau este conectat pe banalul USB 2.0 . Am vreo cateva mSD-uri mari care depasesc la citirre 80 MB/sec si unul care scrie cu 65 MB/sec. Deci ar fi useless pt cine foloseste GoPro . etc un astfel de cititor

Lasa-ne un comentariu: