Prezentare – SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 3 February, 2017.

Interior

 
Interiorul poate fi considerat deja “clasic” in zilele noastre, compartimentul placii de baza fiind separat de sursa si unitatile de stocare datorita mastii care devine din ce in ce mai populara in ultimul an. Desi are dimensiuni destul de reduse, SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black poate acomoda 2 unitati optice de 5.25″, 2 unitati de stocare de 3.5″ (sub masca sursei), respectiv 2 unitati de stocare de 2.5″ pe partea din spate a motherboard tray-ului.

Carcasa este dotata cu 3 ventilatoare de 120 mm incluse din fabrica (1100 rpm), 2 dintre acestea fiind dispuse in spatele mastii frontale, pentru admisia aerului in carcasa, in timp ce al treilea este montat pe latura din spate, pentru evacuarea aerului cald din carcasa. Utilizatorii pot monta 3 ventilatoare suplimentare de 120mm, daca doresc acest lucrul, unul pe masca frontala, respectiv doua pe masca sursei. Asta inseamna ca putem monta AIO-uri de pana la 360mm in SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black, o dotare destul de rara in cazul unei carcase accesibile.

Si daca tot am discutat despre dotari care nu sunt specifice acestei game de pret, trebuie sa mentionez ca SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black este dotata cu doua filtre de praf (unul pentru sursa si unul pe panoul frontal) si poate adaposti placi grafice cu o lungime de pana la 380mm, respectiv radiatoare pentru procesor cu o inaltime de pana la 159 mm inaltime. De asemenea, montantul placii de baza este prevazut cu 9 orificii pentru trecerea cablurilor, acestea nefiind insa cauciucate.

 
Interior-01

Interior-02

Interior-03

Interior-04

Interior-05

Interior-06
 

Comentarii

Un comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Regnum RG2W Pure Black

  1. Gabriel a scris pe:

    Salutare, ne poti preciza daca cititorul de carduri de pe masca frontala este USB 3.0 sau este conectat pe banalul USB 2.0 . Am vreo cateva mSD-uri mari care depasesc la citirre 80 MB/sec si unul care scrie cu 65 MB/sec. Deci ar fi useless pt cine foloseste GoPro . etc un astfel de cititor

Lasa-ne un comentariu: