Prezentare – SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 April, 2021.

Analiza interioara

 
SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB este o carcasa compacta, care accepta placi de baza ATX, m-ATX si ITX. In spatele mastii sursei gasim un montant pentru doua unitati de stocare de 3.5″, in timp ce latura din spate a montantului placii de baza accepta 3 unitati de stocare de 2.5″

Tot pe spatele montantului placii de baza gasim si un splitter PWM / ARGB, care se conecteaza la controller-ul Nano-Reset ARGB, acesta putand controla iluminarea si turatia a 5 ventilatoare ARGB, ocupand un singur conector ARGB si un singur connector PWM pe placa de baza. Carcasa este echipata cu 4 ventilatoare ARGB din fabrica, insa putem monta inca trei ventilatoare de 120mm pe tavan, respectiv unul pe masca sursei, pentru un total de 8 ventilatoare de 120mm.

SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB accepta radiatoare de pana la 280mm pe latura superioara si pe latura frontala, respectiv 120mm pe latura din spate. Masca sursei poate sustine un ventilator sau un combo pompa/rezervor, SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB fiind potrivita pentru un circuit de racire cu lichid.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB

Lasa-ne un comentariu: