Prezentare – SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 9 April, 2021.

Concluzii

 
SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB este o carcasa bine gandita, care ofera un bun echilibru intre aspect, racire si dotari, raportul calitate / pret fiind de asemenea optim. Astfel, SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB poate fi achizitionata din magazinele din Romania pentru aproximativ 379 RON, in acest pret fiind incluse si cele 4 ventilatoare Stella ARGB montate din fabrica, splitter-ul PWM/ARGM si controller-ul Nano-Reset ARGB.

Arhitectura interna este clasica, sasiul este solid, cu finisaje de buna calitate, practic putem spune ca SilentiumPC au evoluat simtitor de la modelul Gladius M40 testat de noi in urma cu 8 ani. Mai mult decat atat, producatorul polonez si-a imbogatiti intre timp oferta cu scaune de gaming, tastaturi, casti, microfoane, sisteme de racire de tip AIO si alte accesorii si periferice, iar unele dintre acestea vor fi prezentate si in paginile noastre pe parcursul acestui an.

Si mai important, produsele sunt disponibile deja in stocul magazinelor din Romania, drept urmare discutam despre produse care chiar pot fi achizitionate de utilizatorii din Romania. Hmm… oare ce sa testam in continuare de la SilentiumPC / SPC Gear?

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Prezentare – SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB

Lasa-ne un comentariu: