Review – Enermax Digifanless 550W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 August, 2016.

Enermax Digifanless 550W

 

Nu am mai testat o sursa Enermax de ceva timp, asadar am fost destul de incantat cand am primit la review una dintre cele mai interesante produse lansate de compania taiwaneza in ultimul timp. Digifanless 550W pe numele ei de scena este o sursa fanless cu control digital si structura complet modulara.

Din pacate Enermax nu isi mai fabrica singuri sursele de ceva timp, asadar CWT a fost ales ca OEM pentru acest model. Functionarea fanless la eficienta 80PLUS Platinum sustinand o sarcina de 550W la o temperatura a mediului ambient de 40 grade C nu este o sarcina usoara, asadar am fost foarte curios cum s-a descurcat platforma aleasa de Enermax / CWT pentru acest model.

Mai mult decat atat, nu avem de-a face cu o simpla sursa. Astfel, Enermax Digifanless 550W se poate conecta la un header USB de pe placa de baza si putem monitoriza si ajusta diversi parametrii si sursei, cum ar fi de exemplu numarul de rail-uri, ruland programul ZDPMS. Conectivitatea digitala este similara cu ceea ce ofera competitorii (seria AXi / RMi in cazul Corsair sau DPS in cazul Thermaltake) numai ca aceasta se regaseste in premiera implementata intr-o sursa fanless. Haideti sa trecem mai departe si sa vedem ce se ascunde in cutie…

 

1

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Enermax Digifanless 550W

Lasa-ne un comentariu: