Review – Enermax Digifanless 550W

Scris de: , in categoria: Carcase & Surse, in 24 August, 2016.

Concluzii

 

Am fost multumit de performanta de care a dat dovada Enermax Digifanless 550W in testele noastre, desi la acest nivel de pret as fi preferat o stabilitate mai mare a tensiunilor precum si un OPP care sa varieze cu temperatura. In cazul in care avem un airflow bun in carcasa sa putem incarca mai mult decat in cazul in care nu se misca nici un fir de iarba in jurul ei… in cazul de fata avem un OPP fixat la 610-620W, conform testelor noastre.

O alta problema este pozitionarea de piata data de pretul de comercializare de aproximativ 1050 lei, semnificativ mai mare decat in cazul altor surse exceptionale: Seasonic Platinum Fanless 520W la 700 lei si Super Flower Golden Silent 500W la 600 lei. Cum conectivitatea USB si cei 30 – 50W in plus nu ne intereseaza foarte tare, din punct de vedere al comportamentului electric si al pretului eu nu vad nici un motiv pentru care cineva ar alege la un pret simtitor mai mare o sursa cu electronica CWT in loc de un tanc certificat 80PLUS Platinum de la Seasonic sau Super Flower.

Pe de alta parte, avem de-a face cu o sursa fanless, iar la un pret de maxim 750 lei Enermax Digifanless 550W poate deveni o optiune demna de luat in seama pentru fanii silentiozitatii…

 

5

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Enermax Digifanless 550W

Lasa-ne un comentariu: